Kulübümüzün geleneksel organizasyonları arasında yer alan TED Leyla & İhap Subaşı Cup organizasyonu, 1–9 Ağustos 2026 tarihleri arasında tenis severlerle buluşacak.
Tennis Europe takviminde yer alan prestijli uluslararası turnuva, Avrupa'nın ve Türkiye'nin gelecek vadeden 16 yaş altı sporcularını TED Spor Kulübü kortlarında bir araya getirecek. Turnuva boyunca sporcular; tek erkekler, tek kadınlar, çift erkekler ve çift kadınlar kategorilerinde mücadele ederek uluslararası arenada önemli bir deneyim kazanma fırsatı elde edecek.
Geleceğin tenis yıldızlarının korta çıkacağı organizasyon, yüksek rekabet seviyesi ve birbirinden heyecanlı karşılaşmalarıyla tenis severlere unutulmaz bir hafta yaşatacak. Turnuvayı takip etmek isteyen tüm sporseverler, müsabakaları ücretsiz olarak izleyebilecek.
TED Spor Kulübü olarak, genç sporcuların uluslararası düzeyde gelişimine katkı sağlayan bu değerli organizasyonun gerçekleştirilmesine destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm tenis tutkunlarını 1–9 Ağustos tarihleri arasında kulübümüze bekliyoruz.
English