Kulübümüz 2018 yili olagan mali genel kurul toplantisi 26.01.2019 Cumartesi günü gerçeklestirildi.

Olagan Mali Genel Kurul Toplantisi Kulübümüz Yönetim Kurulu Baskani Prof. Dr. Mehmet Emin Tinaz tarafindan yapilan açilis konusmasi ve müteakiben Divan Heyetinin seçimi ve saygi durusu ile basladi.

Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve mali tablolar II. Baskan Nurcan Bora tarafindan okundu.

Daha sonra, yil içinde gerçeklestirilen sportif ve sosyal faaliyetler ve sporcularimizin kazandiklari basarilar, Baskanimiz Prof. Dr. Mehmet Emin Tinaz tarafindan slayt gösterisi ile görsel olarak toplantiya katilan üyelerimize anlatildi.

Yönetim ve denetim kurullarimiz yapilan açik oylamayla ayri ayri ibra edildiler. Dernegimizin 2019 yili üyelik aidatinin 700.-TL’ den 750.-TL’ ye çikarilmasi Genel Kurulun onayina sunuldu ve oy birligi ile kabul edildi. Kongre nihayetinde Kulüp Baskanimiz Kulübe destek olan degerli sponsorlarimiz ile maddi ve manevi katkida bulunan her zaman yanimizda olarak bizlere güç veren çok degerli üyelerimize ayri ayri tesekkürlerini sundu. Kongremiz basarili bir sekilde sonlanmis oldu.