2017 Olagan Genel Kurul Toplantilarimiz gerçeklesti.

28 Ocak 2017 tarihinde, TED Spor Kulübü Dernegi ve TED Spor Kulübü Egitim ve Gelistirme Vakfi Olagan Genel Kurul toplantilari, TED Spor Kulübü Balo Salonu’nda, Genel Kurul üyelerinin katilimi ile gerçeklestirildi.

TED Spor Kulübü Olagan Genel Kurulu, saat 11:30’da toplandi. Prof. Dr. Mehmet Tinaz’in listesi tek liste olarak kurula sunuldu. Genel Kurulda yapilan seçimle mevcut oylarin tamamini alarak 81. yilda Prof. Dr. Mehmet Tinaz baskanlik görevine tekrar seçildi.

TED Spor Kulübü Egitim ve Gelistirme Vakfinin Genel Kurulu ise saat 14:00’de toplanarak, seçimi gerçeklestirdi. Prof. Dr. Mehmet Tinaz’in listesi, katilan Genel Kurul üyelerinin tamaminin oylarini alarak, yeni dönemde Prof. Dr. Mehmet Tinaz baskanlik görevine tekrar seçildi.

Seçimlerin ardindan vakif ve dernek Genel Kurul üyeleri ile toplu halde bruncha geçildi. Her iki Genel Kurulun, TED Spor Kulübü’nün 81. yilinin anlami çerçevesinde gerçeklestirilmesi için, Genel Kurulu üyeleri büyük sabir ve anlayis gösterdiler. Genel Kurulu üyelerimize her iki Genel Kurula katilimlarindan ve kurullarin seçimlerini basari ile gerçeklestirdiklerinden dolayi tesekkür ederiz.