Olagan Mali Genel Kurul Toplantisi yapildi

TED Spor Kulübümüzün idari binasinda bugün yapilan Olagan Mali Genel Kurulu, Yönetim Kurulu ve Genel Kurul üyelerinin katilimi ile Divan Kurulu yönetiminde gerçeklestirildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan baslayan toplantida, açilis konusmasini Yönetim Kurulu Baskani Prof. Dr. Mehmet Tinaz yapti. Kulübün tüzügü hakkinda genel bilgi verildikten sonra kulüp faaliyet raporlariyla ilgili kürsüye gelen Yönetim Kurulu Üyesi 2. Baskan Nurcan Bora ve Denetim Kurulu üyeleri 2015 yilinin mali bilançosu hakkinda detayli bilgiler verdi.

Açiklanan faaliyet raporlarinin ardindan Yönetim Kurulu Baskani Prof. Dr. Mehmet Tinaz, 2015 yili için genel bir degerlendirme sunumu yapti. Tinaz, genel kurul üyelerine yapmis oldugu sunumda kulübün Tenis, Eskrim, Dagcilik, Basketbol ve Masa tenisi branslarinda elde ettigi basarilardan, kulüp tesislerinin yenileme çalismalarindan ve düzenlenen etkinliklerden bahsetti.

Ayni zamanda kulübün 80. yilinin kutlanacagi 2016 yili içerisinde 80 etkinlik organize edeceklerini söyleyen Tinaz, konusmasini sonlandirdiktan sonra genel kurul üyeleri tarafindan alkislandi.

Kulübün faaliyetleriyle ilgili söz almak isteyen üyelerin yaptiklari konusmalari takiben oylamaya geçildi. Divan Kurulunun oylamaya sundugu Yönetim Kurulunun 2015 yili faaliyetleri, genel kurul üyelerinin oybirligi ile mali yönden ibra edildi.