2017 Olağan Genel Kurul Toplantılarımız gerçekleşti.

28 Ocak 2017 tarihinde, TED Spor Kulübü Derneği ve TED Spor Kulübü Eğitim ve Geliştirme Vakfı Olağan Genel Kurul toplantıları, TED Spor Kulübü Balo Salonu’nda, Genel Kurul üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

TED Spor Kulübü Olağan Genel Kurulu, saat 11:30’da toplandı. Prof. Dr. Mehmet Tınaz’ın listesi tek liste olarak kurula sunuldu. Genel Kurulda yapılan seçimle mevcut oyların tamamını alarak 81. yılda Prof. Dr. Mehmet Tınaz başkanlık görevine tekrar seçildi.

TED Spor Kulübü Eğitim ve Geliştirme Vakfının Genel Kurulu ise saat 14:00’de toplanarak, seçimi gerçekleştirdi. Prof. Dr. Mehmet Tınaz’ın listesi, katılan Genel Kurul üyelerinin tamamının oylarını alarak, yeni dönemde Prof. Dr. Mehmet Tınaz başkanlık görevine tekrar seçildi.

Seçimlerin ardından vakıf ve dernek Genel Kurul üyeleri ile toplu halde bruncha geçildi. Her iki Genel Kurulun, TED Spor Kulübü’nün 81. yılının anlamı çerçevesinde gerçekleştirilmesi için, Genel Kurulu üyeleri büyük sabır ve anlayış gösterdiler. Genel Kurulu üyelerimize her iki Genel Kurula katılımlarından ve kurulların seçimlerini başarı ile gerçekleştirdiklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haritayı daha detaylı görüntülemek için:
Tenis Eskrim ve Dağcılık Spor Kulübü