Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı

TED Spor Kulübümüzün idari binasında bugün yapılan Olağan Mali Genel Kurulu, Yönetim Kurulu ve Genel Kurul üyelerinin katılımı ile Divan Kurulu yönetiminde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda, açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz yaptı. Kulübün tüzüğü hakkında genel bilgi verildikten sonra kulüp faaliyet raporlarıyla ilgili kürsüye gelen Yönetim Kurulu Üyesi 2. Başkan Nurcan Bora ve Denetim Kurulu üyeleri 2015 yılının mali bilançosu hakkında detaylı bilgiler verdi.

Açıklanan faaliyet raporlarının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz, 2015 yılı için genel bir değerlendirme sunumu yaptı. Tınaz, genel kurul üyelerine yapmış olduğu sunumda kulübün Tenis, Eskrim, Dağcılık, Basketbol ve Masa tenisi branşlarında elde ettiği başarılardan, kulüp tesislerinin yenileme çalışmalarından ve düzenlenen etkinliklerden bahsetti.

Aynı zamanda kulübün 80. yılının kutlanacağı 2016 yılı içerisinde 80 etkinlik organize edeceklerini söyleyen Tınaz, konuşmasını sonlandırdıktan sonra genel kurul üyeleri tarafından alkışlandı.

Kulübün faaliyetleriyle ilgili söz almak isteyen üyelerin yaptıkları konuşmaları takiben oylamaya geçildi. Divan Kurulunun oylamaya sunduğu Yönetim Kurulunun 2015 yılı faaliyetleri, genel kurul üyelerinin oybirliği ile mali yönden ibra edildi.

Haritayı daha detaylı görüntülemek için:
Tenis Eskrim ve Dağcılık Spor Kulübü